Vårens utflykt kommer med en bärbar mikrofon. Den nya utrustningen är fantastisk!Vårlukten blir allt tydligare. Friluftsentusiaster kan bära sina väskor och känna en fjäder i steget. Idrotten har varit ett hett ämne mitt i det undermåliga stadslivet. Det har blivit en vårtrend att åka ut ur stan över helgen och komma nära naturen i förorterna, till exempel genom att åka på bräda, vandra, åka bil och mycket mer, medan det är en vacker vårdag.

wireless microphone

Vårens resor är alltid något att se fram emot, och en trevlig utflykt med säker och kompetent utrustning för friluftsliv är oerhört viktigt. Surfingkläder, snabbtorkande byxor, ett par bekväma och halkfria skor om vi vandrar, en professionell ryggsäck är också ett måste.

Bärbara små högtalare kommer också att övervägas.

I dag ska jag presentera en bärbar trådlös mikrofon med USB-anslutning som kan ge en ny upplevelse för utomhussporter.

En friluftssport har alltid ett sådant företagsmål, en mållinje att nå. När du har nått mållinjen ska du vila och tanka. Vissa människor väljer att ha en picknick, andra väljer att gå igenom en fotografering, så vill vi ha fler nätverksbinge? En karaoke-session skulle passa bra för studenter!

TS-K201 Portable Device Wireless Microphone med en “bärbar högtalare” kan verkligen göra det.

TS-K201 bärbar trådlös mikrofon, bestående av en mottagare i U-skivstorlek och en trådlös mikrofon, som väger ca 22 g. Mottagaren använder ett 3,5 mm gränssnitt, distribuerad 6,3 mm adapterkontakt, plug and play kan anslutas till mobiltelefoner, ljudkort, förstärkare, utomhushögtalare, mixers, etc.. Vi kan ansluta TS-K201 till mobiltelefoner, högtalare för karaoke utomhus osv. och upptagningen av evenemanget är bra.

Mikrofonen har en automatisk frekvensjustering, LED-display, lätt att använda för att utföra och intuitivt visa information om arbetsmiljön. Kan flera mikrofoner samtidigt genom användning av ömsesidig icke-interferens, fullt laddad kan fortsätta att utveckla användningen av 5 timmar, för att möta behoven av processen för utomhusbruk.

Den bärbara trådlösa mikrofonen TS-K201 med bärbar högtalare gör det enkelt att sjunga utomhus.

Artikelrekommendation:

Learn about common types of microphones

Reasonable request for the return of lost property

You have to pay your debts! The MTR Corporation intends to seek compensation from the mob, estimated at hundreds or even thousands of dollars per case